Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Aaaaaajjj!

(null)

(null)
Det där badet gjorde inte susen utan öppnade upp för bihåleinflammation. Fy fan rent ut sagt vad ont jag har nu! Hela ansiktet värker och huvudet känns som 100 kg. Om jag kunde ta bort det från kroppen skulle jag göra det utan att tveka.

Micke fick åka om apoteket på vägen hem från fotbollsjobbet idag och köpa diverse saker som jag fått rekommenderat bland annat den lilla sprutan... men vet i fasen om jag inte behöver penicillin ändå, tycker inget har hjälpt hittills men det kanske tar några dagar. Fy så jobbigt i såfall. Jobb i morgon är nog uteslutet men orkar inte skriva en planering heller... Agnes är supersnorig också och skulle nog behöva vara hemma med... 
Läsa bok orkar jag lite iaf och nu har jag förflyttat mig från soffan till sängen. Idag får Micke sköta rubbet från att han kom hem är glad att jag orkade de 5 timmar han var iväg idag.

Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Tyvärr har inte nässköljningen hjälpt mig men däremot 2 sorters nässpray och värmeflaskor och Rinexin (receptbelagt). Ibland så kanske det måste till penicillin du får väl besöka vårdcentralen imorgon om det är lika illa. Kram och krya på dig!

Svar: Tack!
Rebecca Axelsson

2018-09-16 @ 19:44:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback