Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Våren☀️🌸

(null)
Glad tjej som fick vara hemma med sin pappa på förmiddagen och mamma på eftermiddagen då förskolan hade planeringsdag.


(null)
Håret🙏


(null)
Lyxmellanmål på balkongen i slutet på februari, lovely!


(null)

(null)

(null)

(null)
Mera lekparkshäng på eftermiddagen.


(null)
Med grannen som tyvärr snart flyttar till huvudstaden. Huset såldes för över 700000 över utgångspriset!

Underbart att sluta tidigt idag och njuta vårvärmen!

Kram!

Kalas och fix

(null)
I går var vi i Varberg och firade min brors 40 årsdag två månader för sent.


(null)
Jag fortsätter med utmanaren och nu är 9 av 12 veckor gjorda.


(null)
I fredags var det mycket snö kvar men nu efter helgen har det mesta smält bort. Kom ju massa i onsdags eller torsdags här men äntligen är det på väg bort igen.

Jag längtar efter vår nu och idag har vi eller jag haft en fixardag. Fönsterna putsades både invändigt och utvändigt och bilen tvättades. Micke tog fram bordet och grillen på balkongen🙈. Jag vet att vi är tidiga och att det säkert kommer bakslag men i veckan ska det bli över 10 plus så förhoppningsvis kan vi lapa lite sol på balkongen. 

Agnes blev frisk på torsdagen och gick till förskolan på fredagen så Micke kunde jobba. Nu hoppas vi på många veckor utan vab. 
(null)
Unnade mig fotvård i går. Har haft hälsprickor som jag inte får bort själv men nu är mina fötter lika lena som Agnes ☺️.


I morgon kör jag i gång med utvecklingssamtalen, 17 st ska genomföras, ett är redan gjort. Börjar med två i morgon. I morgon tänkte jag dessutom cykla till jobbet. Gäller att lägga mig nu snart så jag inte är ett vrak i morgon!
(null)
Ska försöka förstå min omgivning eller kanske mig själv bättre 😁.


Kram!


Vab bara vab🤒

(null)
Agnes fortsätter att vara sjuk. 38-39 graders feber sen i fredags, 6 dagar så idag var hon och Micke på vårdcentralen för att kolla så hon inte åkt på lunginflammation eller öroninflammation. Men det var det inte, utan antagligen influensan. Hostmedicin fick hon utskrivet iaf och det lutar åt vab hela veckan för Micke... 15 dagars vab på 53 dagar... 

Men är otroligt tacksam att han har lugnt på jobbet och kan vara hemma. På mitt jobb är det ju som mest hektiskt nu med kollega i väg, utvecklingssamtal och nationella prov på gång. Jag hoppas verkligen att vi slipper vab kommande månader och att Agnes är piggare och feberfri i morgon. Är så ledsamt att se henne orkeslös och vägra mat som hon annars älskar!😪 Lova och Micke hostar en hel del med men jag och Saga är friska som nötkärnor peppar peppar...

Kram!

Hemma igen

(null)
Lite kontraster på vägen till Idre och på vägen hem. Här hemma är det ju vår!


(null)
Vabruari är det va? Agnes fick feber efter sista skidåkningen i fredags och är inte pigg än. Hosta och ont i halsen och feber så får börja veckan med vab🙈 Micke tar det, min kollega är i Thailand så passar inte men det gör väl aldrig det å andra sidan.


(null)
Sportlovsaktiviteterna byter av varandra. Handbollsmatcher för Saga idag så taggad är hon!


(null)
Jag och Agnes missar det tyvärr men får uppdateringar från Micke och Lova.

Vi lämnade Idre 06 i går och kom hem på eftermiddagen. Skönt att få en och en halv dag hemma innan jobb och skola. Nu är allt tvättat och kylen är full igen!

Tack alla som var med i Idre så mysig vecka! Och speciellt tack till mamma för all matlagning och barnpassning! Du är bäst!❤️

Stärkande i fjällen

(null)
Idag var det vår tur att lämna barn med männen och gå på tur. 15 km närmare bestämt i underbart solsken!


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Ingen längdåkning utan våffelstopp. Här var det 10 grader kallt. Där vi startade var det nollgradigt så stor temperaturskillnad.


(null)
Männen och barnen aktiverade sig på annat sätt.


(null)

(null)

(null)

(null)
Härligt och kul med bad för alla kusiner!


(null)

(null)
Solsken idag, underbart men blåsigt i backarna.


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Agnes är en hejare på att åka med selen och alla fem barn tycker att det är kul att åka skidor. Så en fantastisk lyckad skidsemester har vi! Redan torsdag i morgon dock...😢

Kram och god natt!

Idrefjäll

(null)
Vinterväg sista sträckan annars regn.


(null)
Framme efter 9 timmar med stopp för frukost och lunch.


(null)
En hejare på att åka från början.


(null)
Inga ledsamma miner här inte.


(null)
Tog liften själv första dagen.


(null)

(null)
Skräckblandad förtjusning hos Mia i sittliften.


(null)
Eskil är kung i skidskolan.


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har det väldigt mysigt uppe i Idre och njuter av skidåkning. Fantastisk insats från alla barn och det går över förväntan för de små. Agnes kör på som bare den så kul!

I morgon ska jag och mamma och Mia ut i längdspåret på förmiddagen. Det blir spännande! 

Kram

Packat och klart🎿

(null)
Blir nog en riktigt fin vecka med mycket sol!


(null)
När man inte ätit godis sen nyårsafton och gick bananas😋


(null)

I morgonbitti åker vi mot Idre för en veckas skidåkning. Ska bli både kul och härligt och säkert tålamodsprövande med först lååååång bilresa och sedan 3,5 åringen på skidor🙈.

Kram!

Hälften

(null)
Japp idag 30 pass av 60 gjorda. Kul utmaning är det verkligen men också jobbig. Beundrar min syster som kört den två gånger! Bra varierad träning med både styrketräning och kondition och så helt gratis. Jag har ju fortfarande mitt gymkort som bara tickar pengar utan att jag är där, men vet inte om jag ska säga upp det? Känns som jag kommer återvända dit då och då, behöver yogan. Får ju dessutom ganska bra rabatt från jobbet plus friskvård så är inte så fasligt mycket pengar som tickar ändå...

Måndagen är nu till ända och jag ligger redan i sängen. Sov gott! 

Fullt ös

(null)
Så härligt med all snö. Blir så mycket lättare att få ut barnen och mysigt med pulkåkning och snölekar tillsammans.


(null)
Inte jättekul i all snö. Men nu är det gjort. Och konditionen höll, trött i benen nu dock!

En fullspäckad helg med tidiga mornar både lördag och söndag (handboll och kör och man på paddelturnering) så jag fick ta alles. Känns skönt med sportlov om en vecka. Intensivt minst sagt på veckodagarna och sedan nästan lika intensivt på helgerna blir lite väl tufft. 

Vi blev bortbjudna till min kollegas familj i lördags på middag och mello. Barnen och papporna passade på att bada i deras spabad och rulla runt i snön men vi nöjde oss med att se på. 

Hög tid att sluta ögonen nu och sova några timmar innan det är måndagsmorgon!

God natt!