Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Vattkoppor

Så är första arbetsdagen gjord och det gick bra. Skönt med en planeringsdag, men i morgon kommer eleverna igen och vi kör i gång vårterminen. Sista terminen med denna klass för mig som jag då följt i tre år. Blir nog lite vedmodigt i juni. Första klassen som jag följt så länge.

Om Lova och Saga hade 20-30 koppor igår är det nog 100 idag. Detta plus 39-40 graders feber. Inga pigga tjejer. De sov dock bra i natt och hoppas på en bra natt till, dock har Saga redan vaknat en gång och skrikit och drömt massa. Agnes den rackaren är fortfarande koppfri, undra hur länge? Jag hoppas piken är i morgon och att de sedan mår bättre och bättre. Skulle alla gånger ta deras onda istället!

Kram!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Måste vara roligt att följa barnen 1-3 och tryggare för barnen! Stackars stora flickorna som blev så dåliga! Hörde att Alvine också fått koppor nu, konstigt att Agnes inte drabbats. Hon är ju den enda från julkalaset som klarat sig🤔. Hoppas det vänder imorgon 🙏🙏❤️

Svar: Mycket märkligt, hon som åker på det ena efter andra liksom! Men men räcker med två som har besvär! Kram
Rebecca Axelsson

2019-01-07 @ 22:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback