Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Slut som artist

(null)
Tröttare än tröttast denna veckan. Alla utvecklingssamtal gjorda utom ett som blev ändrat då vederbörande inte dök upp🥺. Och så har vi startat med de nationella proven. Spännande!

Tror jag är tröttare veckan Micke jobbar kväll. Kände mig mycket piggare förra veckan. Det tar nog på krafterna att rådda 3 kids själv fem dar varannan vecka när man samtidigt jobbar heltid men så ser livet ut så bara gilla läget. Men tufft i perioder. Som med livet och jobb, bergochdalbana mest hela tiden. Agnes har börjat undra varför vi jobbar och varför hon måste vara på förskolan. Hon trivs men förstår nog inte riktigt varför livet ser ut som det gör. "Ska jag till förskolan idag med?" "Är vi inte lediga idag?" "Varför jobbar man?"osv är frågor hon ställer dagligen.

Nähe dags att ta tag i sömnen så jag är utvilad i morgon när klockan åter ringer 05.30 men sen är det helg!

Funderar på att ge mig ut och springa före jobbet, svårt att få till i morgon em då Lova har träning, Saga har med en kompis hem och Micke jobbar sent så kanske lika bra att fixa fredagsfyset direkt på morgonen, vi får se...

 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hoppas du får en fin helg med återhämtning! Så den lilla Agnes har börjat fundera på hur hennes vardag ser ut. Hon är ju i varje fall inte där hela dagar varje vecka. Kram! 💕

Svar: Visst är det så! Kram
Rebecca Axelsson

2019-03-15 @ 14:10:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback